Duo Subiaco
DUO SUBIACO

DUO SUBIACO

ACHTERGROND

Rated with 5 stars, based on 72 responses
  • Price per piece € 0.75 / € 1.80 (frozen)
  • Price per piece € 0.95 / € 2.30 (baked)
Only available at Jacqueline van der Zwan
Order early to avoid disappointment!

Duo Subiaco is een klassiek ensemble bestaande uit een half Argentijnse fluitiste en een Bulgaarse pianiste. De naam van het duo is ontleend aan het dorpje Subiaco bij Rome, waar het in 2001 een international kamermuziekconcours won. De kracht van Duo Subiaco ligt in de combinatie van twee temperamentvolle karakters. Duo Subiaco heeft al honderden concerten op haar naam staan, met als resultaat een fantastisch op elkaar ingespeeld muzikaal team.

MUSICI

Duo Subiaco bestaat uit fluitiste Jacqueline van der Zwan (geboren in Argentinië) en pianiste Ani Avramova (geboren in Bulgarije). Zij kennen elkaar van hun studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Al tijdens de studie wonnen zij het internationaal kamermuziekconcours in Subiaco (Rome). Zij speelden in de concertserie Het Debuut en stonden op podia in Frankrijk en Bulgarije.

PROGRAMMA

Jacqueline en Ani kiezen voor het vertolken van composities waarin ze hun muzikale wortels vinden en kunnen uiten. Dit kunnen onbekende Nederlandse werken zijn (zoals Flow van Gerard Beljon), maar ook Argentijnse en Bulgaarse composities. Het combineren van deze werken met klassiekers uit het traditionele fluit/piano repertoire maakt hun programma’s tot spannende muzikale reizen.

BOEKINGEN

Voor meer informatie en vragen over Duo Subiaco, of voor het aanvragen van een offerte, kunt u op onderstaande links klikken. Heeft u interesse in een kinder- of familieconcert van Duo Subiaco? Kijk dan even achter “Er was eens…” op de homepage!

NIEUWS

Duo Subiaco bestaat dit jaar 15 jaar!! Bij een boeking ontvangt u daarom maar liefst 35% korting op heerlijke Argentijnse empanadas om bij uw concert te serveren in de pauze! Lees meer over de empanadas achter de foto op de homepage.