Gastenboek

GASTENBOEK

In het gastenboek kunt u lezen wat anderen van een voorstelling of van de empanadas vonden. Ook kunt u zelf een opmerking achterlaten.

Na verzending van onderstaand formulier verschijnt uw reactie direct in het gastenboek.

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van activiteiten, concerten, empanadas of andere nieuwtjes? Ga dan naar 'Nieuwsbrief' om uw mailadres achter te laten.

Hartelijk dank voor uw feedback!

Geef je mening
Naam
Jouw mening:
 
17-4-2019 Fransje Wat een prachtig concert gaven Ani en jij op zondag 14 april 2019 in De Kom in Nieuwegein!! Het ovationele applaus was zeer verdiend!
12-12-2018 Marijke, uit Amsterdam De lekkerste empanadas van Nederland en Zuid-Amerika! Heerlijk en gemakkelijk, zo eten uit de hand, voor een verjaardagsfeestje met veel vrienden.
3-5-2018 Fred Westra Hallo Jacqueline, ik vond jullie prachtig spelen tijdens de opnames in de Grote Kerk in Beverwijk. Fijn dat ik dat met jullie mocht doen.
15-4-2018 Gary Cooke  Hoi Jacqueline, Het Tango por Tres concert samen met Anna nam mij mee in de wereld van Argentijnse muziek. Bravo voor Julie tweeën.
8-4-2018 Jorrit De empanadas waren heerlijk van smaak zoals je ze alleen in Argentinie kan krijgen. Dank Jacqueline
25-2-2018 Roos Empanada‚Äôs besteld en afgehaald voor een verjaardagsfeestje. Super lekker! Iedereen was er enthousiast over. Met een citroentje en een salade eet je je buik lekker en gezond vol. Bedankt Jacqueline!
14-2-2016 Alejandra Iedereen vindt de empanadas héél lekker! Voor een feest vind ik ze het perfecte borrelhapje.
9-1-2016 Jacob Je empanadas waren weer fantastisch!