Kaketoe
MEVROUW KAKETOE WORDT MAMA

MEVROUW KAKETOE WORDT MAMA

ACHTERGROND

Rated with 5 stars, based on 72 responses
  • Price per piece € 0.75 / € 1.80 (frozen)
  • Price per piece € 0.95 / € 2.30 (baked)
Only available at Jacqueline van der Zwan
Order early to avoid disappointment!

Fluitiste Jacqueline van der Zwan en poppenspeelster Sandra Didden maken samen muzikaal poppentheater. Inmiddels staan er twee producties op naam van dit duo (zie ook “Trollen”). De fluitmuziek wordt gekozen uit het klassieke en licht klassieke repertoire. Met poppenspel en muziek wordt het verhaal uit het boekje gehaald, tot leven geblazen en er weer in terug gestopt.

HET VERHAAL

Mevrouw Kaketoe is een echte vogel. Elke dag fluit ze een mooi liedje. Maar op een dag gebeurt er iets. Haar buik wordt dikker en plop, daar ligt opeens een ei. Mevrouw Kaketoe valt in slaap op haar ei en als ze wakker wordt begint haar avontuur.

VOOR WIE

Mevrouw Kaketoe is geschikt voor peuters (kinderen van twee tot vier jaar). Per voorstelling kunnen maximaal 25 kinderen aanwezig zijn, zodat de intieme sfeer gewaarborgd blijft. De voorstelling is zeer geschikt voor o.a. kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, peuterfestivals en bibiliotheken.

DUUR

30 minuten

PRIJZEN

1 voorstelling: 180,- / 2 voorstellingen: 250,- / 3 voorstellingen: 360,- / 4 voorstellingen: 440,- [excl. btw en reiskosten buiten Den Haag]

ARCHIEF

Mevrouw Kaketoe is inmiddels o.a. uitgevoerd op diverse locaties van Dak Kindercentra in Den Haag en op het festival ‘Muziek aan de Middenweg’ in Middenbeemster.